trädgårdsmästare Vaxholm

Beskärning av träd och trädfällning runt Vaxholm och norrort.

Kontakta oss

Få Din drömträdgård i Stockholm

Att äga en trädgård kan vara krävande. Det är buskar som ska klippas, träd som ska beskäras och ogräs som ska rensas. Har man inte rätt kunskap, rätt verktyg eller tiden att ägna sig åt sin trädgård, kan den lätt förlora sin charm och så småningom tar den naturliga växtligheten över och omvandlar din trädgård till ett med den omliggande naturen. Träd kräver en hel del omvårdnad och kan inte beskäras hur som helst. Därför är det alltid bäst att anlita en arborist, som har verktygen och kunskapen att beskära träden på rätt sätt.

Trädgårdsanläggning

Drömmer du om en blomstrande trädgård eller närmiljö? Kontakta mig så hjälper jag er med allt från planering, design, plantering, anläggning av nya rabbater, murar och häckar. Allt anpassat efter era önskemål, tillsammans planerar vi er trädgård efter era förutsättningar och möjligheter.

Trädfällning

Behöver du ta ner en gamal tall eller björk på som står nära en fastighet? Eller vill du rensa upp på tomten för att göra plats för nya möjligheter? Kontakta mig så kommer jag ut och gör en bedömning, jag är utbildad inom trädfällning och kunnig bland olika sjukdomar som kan drabba träden.

Beskärning av träd

För att uppnå en blomstrande trädgård är det viktigt att beskära träden rätt. Jag hjälper er få fin träd som håller en god hälsa. Det spelar ingen roll om det gäller fruktbärande träd som äppelträd och körsbärsträd eller vanliga träd. Kontakta mig så lägger vi upp en arbetsplan.

Beskärning av Buskar

En väl omhändertagen buske kan precis som träd öka produktionen av bär och frukt men också ge en mycket finare och tätare utseende. Buskar över lag är perfekta för att skapa insynsskydd eller avgränsade ytor på tomten. 

Klippning av Häckar

Häckar är ett utmärkt sätt att skapa insynsskydd eller avgränsa områden. Häcken skapar likt ett stacket en tydlig markering vart tomten börjar och sluter. För att uppnå bästa resultat behöver häcken klippas regelbundet. 

VART UTFÖR JAG ARBETEN?

Om du har en stor trädgård eller liten uteplats spelar ingen roll för mig, inte heller om du är privatperson eller företagare. Dock är jag stationerad i Vaxholm och om du bor längre bort kan en extra kostnad för resan till och från dig kosta en slant extra.


HÄNGIVEN OCH SERIÖS

Mitt yrke och mitt företag tar jag på största allvar. Därför är jag tydlig med att informera om att jag har alla nödvändiga utbildningar inom trädgård och anläggning som jag behöver för att kunna utföra ett korrekt arbete hos er som kund. Dessutom innehar jag även F-skatt och är registrerad för moms.