trädgårdsmästare Vaxholm

Beskärning av träd och trädfällning runt Vaxholm och norrort.

Kontakta oss

Få Din drömträdgård i Stockholm

Att äga en trädgård kan vara krävande. Det är buskar som ska klippas, träd som ska beskäras och ogräs som ska rensas. Har man inte rätt kunskap, rätt verktyg eller tiden att ägna sig åt sin trädgård, kan den lätt förlora sin charm och så småningom tar den naturliga växtligheten över och omvandlar din trädgård till ett med den omliggande naturen. Träd kräver en hel del omvårdnad och kan inte beskäras hur som helst. Därför är det alltid bäst att anlita en arborist, som har verktygen och kunskapen att beskära träden på rätt sätt.

 

Kan vem som helst beskära träd?

Man kan tro att det inte är så svårt att beskära träd. Men faktum är att det kan vara väldigt farligt att försöka göra det själv, då det innefattar vassa föremål och höga höjder. Vi rekommenderar starkt att ta in en kunnig person som har utbildning i det. 

Att beskära träd kan också vara svårt då det är lätt att man råkar beskära det på fel sätt, vilket i sin tur skada trädet. Det kan handla om att man tar bort för mycket av de friska grenarna som i sin tur gör att trädet inte orkar fortsätta växa i framtiden. Vi är kunniga alborister som kan beskära träd i Norrtälje, Täby & Vaxholm på ett säkert och snyggt sätt.

 

Varför beskära träden?

Det finns flera olika anledningar till att man vill beskära ett träd. Många som vill beskära träd gör det för att de vill få bort döda grenar som gör att trädet inte fortsätter växa och till slut kanske dör helt. Men det kan också ha att göra med att man vill få det ljusare och mer öppet i trädgården.

Har du frågor om beskärning av träd? Tveka inte att kontakta oss!

Kontakta oss
Plantering i trädgård

Trädgårdsanläggning

Drömmer du om en blomstrande trädgård eller närmiljö? Kontakta mig så hjälper jag er med allt från planering, design, plantering, anläggning av nya rabbater, murar och häckar. Allt anpassat efter era önskemål, tillsammans planerar vi er trädgård efter era förutsättningar och möjligheter.

Träd som ligger i hög

Trädfällning

Behöver du ta ner en gamal tall eller björk på som står nära en fastighet? Eller vill du rensa upp på tomten för att göra plats för nya möjligheter? Kontakta mig så kommer jag ut och gör en bedömning, jag är utbildad inom trädfällning och kunnig bland olika sjukdomar som kan drabba träden.

Häcksax runt trädkvist

Beskärning av träd

För att uppnå en blomstrande trädgård är det viktigt att beskära träden rätt. Jag hjälper er få fin träd som håller en god hälsa. Det spelar ingen roll om det gäller fruktbärande träd som äppelträd och körsbärsträd eller vanliga träd. Kontakta mig så lägger vi upp en arbetsplan.

Rosenbuskar

Beskärning av Buskar

En väl omhändertagen buske kan precis som träd öka produktionen av bär och frukt men också ge en mycket finare och tätare utseende. Buskar över lag är perfekta för att skapa insynsskydd eller avgränsade ytor på tomten. 

Nyklippt häck framför flerfamiljshus

Klippning av Häckar

Häckar är ett utmärkt sätt att skapa insynsskydd eller avgränsa områden. Häcken skapar likt ett stacket en tydlig markering vart tomten börjar och sluter. För att uppnå bästa resultat behöver häcken klippas regelbundet. 

VART UTFÖR JAG ARBETEN?

Om du har en stor trädgård eller liten uteplats spelar ingen roll för mig, inte heller om du är privatperson eller företagare. Dock är jag stationerad i Vaxholm och om du bor längre bort kan en extra kostnad för resan till och från dig kosta en slant extra.


HÄNGIVEN OCH SERIÖS

Mitt yrke och mitt företag tar jag på största allvar. Därför är jag tydlig med att informera om att jag har alla nödvändiga utbildningar inom trädgård och anläggning som jag behöver för att kunna utföra ett korrekt arbete hos er som kund. Dessutom innehar jag även F-skatt och är registrerad för moms.