Om thomas trädgård

Trädgårdsarbeten & beskärning av träd runt Vaxholm och norrort.

Begär en kostnadsfri offert

Din drömträdgård i Stockholm

Då jag är utbildad inom trädgård och anläggning, kan jag hjälpa till med de flesta trädgårdsarbeten, så som fällning och beskärning av träd och buskar, klippning av häckar, skötsel av rabatter, röja sly och även utföra mindre anläggningsarbeten som att anlägga en stengång eller rabatt. Har ni planer på att anlägga en trädgård efter en ritning kan jag hjälpa till med själva anläggningen samt ge tips och råd längs vägen på smarta lösningar.

I 25 år har jag haft förmånen att få jobba som trädgårdsmästare och göra det som jag brinner för. Jag har hjälpt kunder med deras trädgårdar, uteplatser, träd och buskar och har fått många nöjda kunder genom åren.

KONTAKT OCH VIDARE INFO

Hör gärna av dig om du undrar över vad jag kan hjälpa till med eller om du vill veta vad arbetet kan komma att kosta. Trädgårdsarbeten är mycket individuella, så alla arbeten är olika krävande och tar olika lång tid. Vi kan prata igenom olika förslag på lösningar och kostnader, eller bara diskutera kring vad som behöver göras och vilka dina specifika behov kan tänkas vara.

Varmt välkommen att höra av er vid övriga frågor och funderingar!

Kontakta Thomas Trädgård

Självklart innehar jag motorsågskörkort: